Škola
Anotace: jak to tam opravdu chodí...
Škola je dětská práce,
opravdu je příšerná.
Nikomu se tam nechce,
a když to jde tak jí vynechá.
Však existují výjimky,
i já jednu znám.
Ten kluk měl radši testy z matiky,
a žal způsobil jenom nám.
Smutně jsme se dívali,
když jsme nešli do kina.
Nuceně jsme počítali,
a pak přišla čeština.
Tam jsme všichni pohořeli,
učitelům to asi nestačilo.
Dál nás testy trápili,
a do dneška jim to zůstalo.
Komentáře (2)
Komentujících (2)