Bolest a priori
Jakási vlhkost v očích,
jakási nechuť v dechu,
jakási slabost v rukou,
jakási tíha na plicích,
jakási temná myšlenka,
jakási trýznivá chvíle…
A věčná… pro člověka.
Věčná pro toho, koho ta chvíle bolí,
koho bolí on sám, a priori…
Z toho to vzniká,
z toho to končí…
Vyschnou a zhasnou oči.
Přečteno 297x
Tipy 7
Poslední tipující: jedam, Egretta, Simísek, Memento
Komentáře (3)
Komentujících (3)