Bojím se
Strašně moc se má duše bojí,
té smrti smrťoucí co u mě stojí,
co bude až mě smrtka dostane,
nechci aby to bylo nečekané!
Pláču protože mám strach z budoucnosti,
mé srdce plné je bolesti,
jsem snad bláznem,
tak jak bojovat stím zlem?
Chci to pochopit prosím,
nebo se opravdu zblázním,
a to snad nechcete,
prosím pomožte!
Je možná hrozná ta básnička,
taková ta opakovačka,
ale já to napsat musela,
jinak bych to v sobě dusila!
A pak nevím jak bych dopadla,
možná bych se i zabila,
jsem obyčejná holka,
která se jen lekla!
Mám život ráda,
je to paráda,
tak proč musím jít,
já nechci na věky snít!
S láskou a velkým smutkem psáno
Přečteno 260x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Petbab
Komentáře (3)
Komentujících (2)