Rozhodnutí...
Anotace: které mě pokaždý rozhodí...
Co zase chceš?
Jsem neodbytné
rozhodni se…
už zase?
sotva jsem se slepil...
pokolikátý
budu rozbitý
a ty se jen směješ…
bod lomu
nečekán
nepozván….
každej den
každou chvíli
se tebou zabývám
tak mne jednou nech
chci být sám
se svou láskou
chci hořet v hoře…
to nejde…
Proč?
musíš se rozhodnout…
já nechci…
máš smůlu
seš jeden
a lásky je moře…
kolikrát ještě
hodíš kamenem
do tý mý zrcadlový duše…
mockrát…
tak už házej
ať se nikdo nedívá
na smutnýho muže...
Přečteno 379x
Tipy 22
Poslední tipující: Triffid Kolbe, poustevník Jirka, pejrak, Myrja, Romana Šamanka Ladyloba, spare, Holis, Manon.H, saddova, hanele m., ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)