Vítej
Anotace: báseň o zrození života
Vítej
V kapičkách rosy končící sen.
Sluneční paprsky hladí po tváři
nemluvně bosé poznávající svět
na vlnách lásky plující
V bolesti zrozená touho
vítej do světa nevědomosti
snad budeš mít pochopení
pro nás, jenž nejsme bez chyby
Život lehký není
jsou dny, kdy slunce nevyjde
a černo obklopující duši
je nekonečné...
Avšak věř, že krása života,
v němž člověk je milován
a lásku dává dál
za probuzení stojí...
Přečteno 278x
Tipy 3
Poslední tipující: Vanilková Ninja, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)