Osudový Okamžik
Anotace: je to pro mého kamaráda ktzerý mi byl jako brácha budiž mu země lehká.....Díky za to že sem tě poznal Martine
Sbírka:
Tam kde vše začíná i vše končí
Osudový okamžik
ticho chlad a beznaděj
bolest utrpění a ztráta
vše tě svírá, láska v tobě pohřbena
ohlédnutím zpět osud tě ubíjí
svíčku žití už dohořívá a ty přesto víš
že si vše nestačil, přec bys chtěl
osud byl ale rychlejší, plaveš řekou
na druhý břeh.....
ref:
Tohle co děláš není správné
tvůj kamarád tě stále má rád
Tohle je špatná volba
kuli lásce vše spláchnout je zlé
Tohle by si nidko nepřál....
Řev nářek a bolest svírá kamaráda tvého
prosim vrať se zpět, bude líp
tělo bezvládné,pomalu upadá v zapomění řeky
brány nového příběhu se otevírají
Pusto, nicota a strach mnou cloumaj
umřel ve mně Ježíš
jsem holej člověk co nemá už co stratit
jen já tenkrát osud mohl zvrátit
nic jsem neudělal vše jsem ztratil
vše bolí oči bolu slzy kanou
kamarádi loučím se brzo nashledanou.....
ref:
Tohle co děláš není správné
tvůj kamarád tě stále má rád
Tohle je špatná volba
kuli lásce vše spláchnout je zlé
Tohle by si nidko nepřál...
Přečteno 362x
Tipy 2
Poslední tipující: *whatsoever*
Komentáře (2)
Komentujících (2)