Řežu růži......
Anotace: ////////////////////////////
Zhasni světla
přihází noc
růže co kvetla
již nezavolá o pomoc
Dráždivé trní
bodá mi ruce
ruka mi brní
v pomalé muce
Řežu tu růži
trhám jí lístečky
svlékám jí kůži
bolí mě palečky
Z palců teče krev
sladká jako cukroví
padá na mě hněv
odkud to nikdo nepoví
Růže
za nic
nemůže
jenom já sám
Přečteno 267x
Tipy 4
Poslední tipující: sondulacek, střelkyně1, Květka Š., cordeli
Komentáře (1)
Komentujících (1)