Muerte voluntaria
Co vkradlo se mi do duše?
Co bolí mě teď tam?
to já sama netuše
slzy na tvářích mám.
Co kulaté kapičky
tlačí z mých očí?
to oni nepoví
tiše jen mlčí.
to ticho je šílené
prosím, už dost
už nechci být naživu
pod nohama most.
v čem tmu ostatní vidí
pro mě světlem teď jest
zavřené oči mám
ruce sevřené v pěst.
pár krůčků kupředu
naposled hledím do nebe
radši mrtvá chci být
než žít bez tebe.
Přečteno 331x
Tipy 1
Poslední tipující: cordeli
Komentáře (1)
Komentujících (1)