Sama doma*
Chtěla bych
vysvětlit
všechny tvoje slova.
*Neumím lhát.*
Jsem zavražděná
tvojí existencí
a nemůžu přijímat
štěstí jen tak…
Zbytek zmoklýho snu
mi proklouzává
mezi prsty
a já se probouzím
do děštivýho rána.
Jsem sama doma.*
Přečteno 347x
Tipy 12
Poslední tipující: Agniezka, BoOBee, Grungerr, Myrja, enigman, s.e.n, Holis, Psavec, Bíša, cordeli
Komentáře (2)
Komentujících (2)