Vítr
Anotace: netuším, co k tomu říct, protože ta báseň nedává moc smysl:-)
Říkáš, že věci se mění
A že sny brzy roztají
Jak sněhové vločky na okně
Nezbyde z nich nic než husí kůže
Ta z útesů skotských pobřeží
Kde vítr spí v běhu
Říkáš, že popoženeš dostavník
Že pojedeš deštěm
Blátem
Nakonec stejně odletíš na černém deštníku
Do oken sudiček
Přečteno 310x
Tipy 7
Poslední tipující: NikitaNikaT., Holis, Churry, Bíša, saddova
Komentáře (3)
Komentujících (3)