Proti-Klady
Anotace: ...taková blbůstka...
Jsem opravdu štastná
a nesmírně smutná
vadí mi to
a je mi to putna
kolik řečí
tolik ticha
stromy, co mlčí
zvečera slýchám.
Přečteno 290x
Tipy 2
Poslední tipující: Štířice, saddova
Komentáře (1)
Komentujících (1)