Stulit se...
Anotace: Jediná pomoc proti vlezlému počasí, brrrr:)
Stulit se k Tobě do klubíčka
a tak jako malá kočička
do ucha Ti blahem zavrnět.
Zatnout drápky do Tvé kůže
ať nikdo nám už nepomůže
z milostného objetí.
Přečteno 331x
Tipy 2
Poslední tipující: Isobel, jita.1965
Komentáře (2)
Komentujících (2)