Anotace: Má druhotina, snad je to o lidech, snad je to o společnosti...
hm zajímavé
k obsahu - málo hledáš, opravdu existují i lidi, kterým jde o něco jiné, než mamon ...
hm i roboti kričí JEH -> JEHova nebo JEn Hledej dál
23.09.2008 19:29:00 | Romana Šamanka Ladyloba
Tomu nevěř, duše je samostatná jednotka, kterou nedokáže ovlivnit ani tržní ekonomika. Pokud lze získat duši, tak jen darem...
20.09.2008 17:34:00 | SZN
dobre, jen pozor na pravopis :-), jinak celkem pekna myslenka, zpracovano prijatelnymi rymy...
20.09.2008 14:49:00 | saddova