Rychlý konec kočičky
Anotace: chudák holka, neměla se toulat po střechách..
Byla jedna holčička
(zelená má očka)
a že byla roztomilá
říkali jí kočka.
Drápky měla, prskala,
nic si nenechala líbit,
a že měla ocásek,
to Vám můžu slíbit.
Ale co se nestalo?
Kočička umřela,
spadla totiž ze střechy
jak se v noci toulala.
To byl tedy konec rychlý krátkého příběhu,
přijďte někdy zaplakat si k jejímu hrobu.
Přečteno 310x
Tipy 1
Poslední tipující: SZN
Komentáře (2)
Komentujících (2)