Taková lady si vše nechá pozměnit ke svému, tedy i vesmír!
20.09.2008 19:05:00 | Chancer
re: souhlasím, to hel je k zamyšlení, neodsuzuji.
Každého osloví asi něco jiného, vyvolá to dojmy, vzpomínky...
20.09.2008 18:38:00 | spare
možná nekřičí, že je nejlepší... možná jen touží po ocenění, po lásce, a mylně si myslí, že si všechno musí zasloužit a odpracovat... co vlastně víme o motivech a vnitřním světě lidí kolem nás??
20.09.2008 18:08:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd
:-)
No, i ředitelka občas něco uklidí.
Ale tady jsem to myslela jinak:
podtitul je Ředitelka vesmíru.
20.09.2008 17:57:00 | spare
Ještě jsem neviděla ředitelku, která by uklízela a už vůbec ne takovou, která by si o sobě myslela, že je nejlepší a uklízela. Nevím, možná, že jsem to špatně pochopila...
20.09.2008 17:55:00 | SZN