2. Třídní Válka
Anotace: 18:22 Amy MacDonald - Let's Start A Band ... Zase... Už zase... Ach ne, to jednou nemůže být klid?!
Jak jednou odvázali se z lyží,
tak na srdci nenávist už je tíží
Do dvou táborů byli rozdělení
naštěstí došlo k usmíření
Po roce zloba znovu se vrací
ohně slov chrlí jako draci
jakožto hipík marně volám
poslechněte sakra moje slova!
Nebijte se, nebojujte, nechte pomluvy stranou!
Usmíření, láska a mír nechť mezi vámi vzplanou!
Přečteno 337x
Tipy 2
Poslední tipující: china white
Komentáře (0)