Anotace: ***
A my zasejkc Tobě, za ty krásné vetše, co vnáší radost a štěstí do našich srdcí a duší... ST!
01.11.2008 21:30:00 | NikitaNikaT.
Zamilovanému člověku se zdá všechno kolem krásné a k zulíbání.Hezky jsi to vystihla.Ať to hodně dlouho vydrží!
04.10.2008 08:53:00 | čertíček