...
Anotace: Snad ví komu je to určené...
Neplač, Tvůj smutek mi srdce trhá.
Můj život do temnoty vrhá...
Chci Tě šťastnou vidět, tak to má být...
Nesmí Ti v srdéčku pouze bolest zbýt.
Kéž bych Ti mohl nějak pomoci,
je strašlivé vidět Tvé utrpení
a být tak bez moci.
Je to ztřeštěné, ještě jsem Tě neviděl,
ale ruku bych do ohně dal,
jen aby si čas Tvou bolest vzal.
Přečteno 423x
Tipy 15
Poslední tipující: whiolet, Simísek, jesterka, mosquito, Lawliet, Romana Šamanka Ladyloba, Holis, Laivindia, Yukki
Komentáře (8)
Komentujících (8)