Jsem něžný. Jsem krutý.
Anotace: inspirace z mé vlastní maturitní stužky, kterou jsem teď objevila..
.
Jsem něžný...
Tvou tvář pohladím tou nejjemnější dlaní vánku,
ukážu ti západ slunce nad mořem a vůni od červánků,
dopřeji ti lásku a dám nejsladší políbení,
dám ti tolik štěstí, kolik snad na světě není,
dám ti radost a smích a dny prozářené sluncem,
dám ti vítr i sníh a to vše s laskavým srdcem...
Tak zavři oči a buď šťastná,
protože...
Jsem i krutý.
Srazím tě na kolena a budu tě celé dny bít,
hromy budou hřmět, blesk stíhat blesk a nelítostně lít,
vezmu ti všechno, co máš tak ráda,
pošlu smrt na někoho z rodiny nebo na kamaráda,
pohltím tvou duši tím nejtemnějším smutkem
a zlomím ti srdce nějakým moc ošklivým skutkem.
Tak zavři oči a neboj se vstát...
Protože...
JÁ jsem něžný.
JÁ jsem krutý!
Já jsem život.
A mám tě rád.
.
Komentáře (3)
Komentujících (3)