.
Myrja psala "Nápad" já ten nápad napad
Myrja psala o nápadu
já v nápadu našel vadu,
Posílám jí vysvětlení,
že to takhle vůbec není...:
Spletla jsi se dočista,
vždyť to byl jen turista,
měl budíčka, bledá líčka,
nechtěl zaspat "Večerníčka"!!?
Že byl ale dobrodruh
měl vždycky rád "čistý vzduch"
a že chtěl být volným ptákem,
- létal často pod padákem...
Nesnášel, když "po jídle"
prolétl se na křídle,
tím se nikdy nechlubil,
vždyť za letu blil a blil...
.