Přemýšlím...
přemýšlím, kdo jsem,
zda žena nebo vánek,
možná bělostný svatostánek...
přemýšlím, proč jsem,
jak žiju a jak konám,
proč někdy tak šíleně stonám...
přemýšlím, kdy jsem,
bláznivá touhou po sladkém,
roztoužení hedvábném...
přemýšlím, čí jsem,
zda muže svého, či syna,
nebo to měla být žena jiná...
přemýšlím, čím jsem,
zda člověkem či umělcem,
někdy si připadám být umrlcem...¨
přemýšlím, zač jsem,
a za co stojím,
čeho se ve svém životě bojím...
přemýšlení nepomůže,
já nevymyslím nic...
už jsem tu na světě,
co můžu si přát víc...
Komentáře (4)
Komentujících (4)