Jen věčně němé ryby proplouvají
v tichém údivu kolem této zváštní věci,
která zabloudila z jiného světa
a která bude zoufale chybět lodi
s prasklým kotevním lanem.
24.09.2008 12:04:00 | Triffid Kolbe
tomuto dramatu by dle mého slušel jiný nadpis...
jinak je ta báseň dobrá, hodně povedená...
21.09.2008 13:18:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd