Bdít či spát?
Bdím snad sním,
či přání hvězda padá?
Co však teď s tím,
vždyť noc je ještě mladá.
Bdít či spát,
snad přát si z nenadání?
Chtít dávat i brát,
(to jest)toužit po zaláskování.
Přečteno 294x
Tipy 2
Poslední tipující: JarekBrnoCz, Thesssinka
Komentáře (0)