Konec světa
Všechno hoří, nic není jak bylo.
Oheň všechno pohltil a spálil.
Shořelo i to co předtím hnilo.
Ztrouchnivělé dřevo i mrtvol plno.
Kyslík není nikde,
dřív ho bylo plné nebe.
Teď už ne, nic se světu nevede.
To co žilo je dnes mrtvé,
zničené a spálené.
Žádný člověk už nežije,
můžeme si za to sami,
všechno jsme tu zničili.
Lesy nejsou, shořeli ohněm,
který má rudou barvu,
ohněm který spaluje,
ničí a zabíjí.
To na co teď narážím,
je konec světa.
Naše Země už je mrtvá planeta,
určená k zařazení
do tabulky:,,Zničení“………….
Přečteno 279x
Tipy 3
Poslední tipující: Martyn, Kristine Clary-Aldringen, Thesssinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)