Anděl se zlomenými křídly
Anotace: Andělé padnou první...bohužel. Snad Ti alespoň tohle trochu pomůže na zlámaná křídla.
Potkal jsem anděla, měla křídla zlámaná...
Chtěl jsem jí pomoci, ale nemohl jsem...
Dělí nás neúprosně nebe...
Však povím Ti, neztrácej víru v lásku...
...v sebe...
Křídla se Ti zahojí
a poté se Ti sen snad splní.
Láska není pouze bolest, trní.
Přečteno 864x
Tipy 17
Poslední tipující: whiolet, Jajja, mosquito, angel_s.r.o, Castiza, Holis, Laivindia, Bíša, Yenny, Yukki
Komentáře (7)
Komentujících (7)