Mávnutí
Mávnutí
Sluce za obzor zapadá
Dívka do srdce zraněná
Do lože ulehá s Ďáblem
Spálil jí hněvem.
Dívky křehké tělo leží ladem
Hvězdný prach láká…
Chladná noc vábí anděly
Nelítostně
Andělé srdce bodaly
Bez jediného ohlednutí
Křídla mávnutí…
Přečteno 278x
Tipy 5
Poslední tipující: dablik007, enigman, Azazen
Komentáře (1)
Komentujících (1)