Anotace: Tato báseň pochází ze srazu na Hádince, ačkoli vznikla ještě předtím než jsme na Hádinku dojeli. Sláva hospodě U Tiskárny!
Slečno, myslím že Vaše poezie potřebuje trochu uvolnit. Nucené, omleté a nepřesné rýmy sice patří k výbavě drtivé většiny místního osazenstva, ale mám pocit, že Jste jedna z mála, kterou má vůbec smysl na to upozornit.. Rým není rytmus, ale melodie!!!
08.02.2009 10:36:00 | Enkida