Kudrnaté vlasy
Ve stínu krále
V krinolíně
A s duhovou kuličkou v ruce
Vypadala jako obrázek
Takový, co kdysi visel
Tam, co je teď to tmavé místo
Sebral ho prach
Odválo ho první otevření okenic
Zaplápolání ohně v krbu
Vrásky na gobelínu
Kudrnaté vlasy
Černé jak noc
Přečteno 264x
Tipy 9
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, NikitaNikaT., Petbab, Holis, Bíša, Churry
Komentáře (1)
Komentujících (1)