Anotace: skromný únik od reality... v každém šálku...
hezky ses nechala unýst...
30.09.2008 14:16:00 | Trdlo
ve škole sice netopili, ale na vině je chladný a deštivý víkend :)...
23.09.2008 16:56:00 | prostějanek
a smím takovou otázečku: neinspirovalo tě taky náhodou to, jak vám netopili ve škole, kdy kyne jedna z možností záchrany před zmrznutím v šálku čaje dozlaceného rumíkem? ;-))
23.09.2008 13:32:00 | bába čurchlastka a inkontinenční ucháč
:-)).. věř nebo nevěř, Jani, ale vůně tvého čaje se mi pořád rozlévá v mysli, kamkoliv jdu, kdekoliv jsem.. on to není jen dojem z šálku zlaté a hřejivé radosti v ranním chladu, ale i to, co ty lístky čaje svou vůní vypráví úžasného o místech, kde rostly a cestách, kudy putovaly, o snech a touhách lidí, kteří je provázeli.. to, jak jsi to zachytila, je tak zvláštně křehké a půvabné..
23.09.2008 13:28:00 | bába čurchlastka a inkontinenční ucháč