Sen

Sen

Anotace: konec utrpení..

Kdy? Kdy konečně? Kdy budu moct žít?
Proč jenom v mým vlastním světě musím jenom snít?

Chtěla bych už zase někdy vyjít z fantazie,
a poznat ten správný život jak se správně žije.

Už nechci jen koukat z okna na ty šťastné tváře,
chtěla bych i aby na mou posvítila záře.

Záře která rozjasní mi moje smutný oči,
proč ten život je tak těžký proč mně jenom ničí?

Když jsem se už narodila mněla bych žít šťastně,
až všem lidem splníš přání,
nezapomeň na mě...
Autor Kiffie, 21.09.2008
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí