Malé radosti
Anotace: radovat se z každé blbůstky
Mraky rozstříhané letadly na proužky
stoupají na dno stratosféry
myšlenky naředěné burčákem
šumí na všechny směry
Jsou to jen kousky radostí
střípky zrcadel s obrazy hrdinů z mladých let
sny, které se nestaly
a měli mi je závidět
Drobné záděry na srdci
co mohou nečekaně prasknout
se léčí tichým pohledem
polibkem, který pomáhá zhasnout
Zhasnout bolavé touhy
co už nestihneme
zbohatnout vzpomínkami
vínem, večerem, kůrou, kterou oderveme
Serveme, sloupneme ze svých těl
okoralých stoletou nudou
usnout a nechat si zdát
že po nás aspoň střepy zbudou
Komentáře (1)
Komentujících (1)