Chtěl bych
Chtěl bych...
nechat se unášet
na vlnách undergroundu
v tvé něžné náruči.
Chtěl bych se vznášet
v psychedelickém opojení
rozeznít akordy našich srdcí
laděné v barvě rozkvetlé chrpy.
Dva padlí andělé,
otroci slasti
a přece svobodní
kráčíme po stezce
absolutní důvěry.
Přečteno 370x
Tipy 11
Poslední tipující: Kyle, fuu, 6thSun, Triffid Kolbe, Romana Šamanka Ladyloba, Foton, Maura, hanele m.
Komentáře (3)
Komentujících (3)