Geomagik...
v geomagnetickém poli
nášlapných min
tepajících spánků
vášnivě tančí
vlčí mák
v duších beránků...
nezvyklá
polarita
let a zim
mám nemám
v lístcích kopretin...
kosmické saze
na tvářích
sněhových vloček
mrouskání
divokých koček...
nutnost náhody
zapálené vody
podstata přeludů
zákon jednoty
v boji protikladů...
vlnění
souznění
chvění
protínání
sinusoidy a kosíni
viny a neviny...
ruby a líce
v hadím propletenci
dva konce
jedné pružiny...
Hry Lásky...
Přečteno 288x
Tipy 16
Poslední tipující: poustevník Jirka, Jahodová kopretina, Myrja, hanele m., střelkyně1, Holis, labuť, Triffid Kolbe, 6thSun, WhiteSkull, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)