Víra
Anotace: Víra v život a člověka
Víra
Jsou dny, kdy slunce září
přinášející víru
sebe a v nás
nacházím života sílu
Vše je tak snadné
zdá se mi,
že srdce mé v té kráse
zapouští kořeny
I když starosti, jenž dříve přinášeli radost
nyní vrásky na tváři kreslí
kapky slz z očích mých - nejsou slabost
vím, že žít v lásce je největší ctností
Přečteno 363x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, labuť, jaňa, Triffid Kolbe
Komentáře (0)