Chlupaté klubíčko
Chlupaté klubíčko zahřívám na své hrudi.
Jsem pro něho mámou, na kterou spoléhá.
Jsem ta, co si s ním hraje ...
Jsem ta, co ho vychovává ...
Jsem ta, co mu jídlo dává ...
Jsem ta, co ho ochrání, když je potřeba.
Na oplátku od něho dostávám
Oceán spokojenosti ...
Moře štěstí ...
A lásku koťátka,
které si zaslouží
aby ho měl někdo rád.
Přečteno 290x
Tipy 12
Poslední tipující: Kapka, WAYWARD, NikitaNikaT., čertíček, Puck, teranosaur, Bíša, Holis, danaska
Komentáře (7)
Komentujících (7)