Anotace: Jen takové konstatování formou řečnické otázky. Ani stesk, ani žal(m), ani zklamání (ta žalostná kvalita našich vrcholových politických vod se totiž dala čekat). Takže spíše výtka. Snad jen ten pan prezident Klaus se probírá z letargie a začíná mu svítat.
Mám pocit, že se z tebe stává národní buditel! Máš můj obdiv! :-)
25.09.2008 01:49:00 | Anita Buchtová
ptej se koho chceš a každej ti řekne, že je to tu někdy uplne k nevydtrzeni...i ptaci i ryby... lidi taky.... ale někdy prostě musíš vidět to lepší....krásu v detailech :)
22.09.2008 17:40:00 | stmivani.na.lepsi.casy