"máš mě vůbec ráda?"
Hádat se
hádankou:
Máš mě vůbec ráda?
Pak se drze urážet
slovesností hada.
Nevšímat si slzy,
co z tváře ti padá
a hlavně ani nevyslovit:
"Barů, mám Tě ráda!!"
Dál si v čase zachovávat
svou kamenou tvář.
Dávat pozor, pevně střežit
tvou zrzavou svatozář.
Pokračovat s vědomím,
že tohle všechno ty už víš,
že znáš moje slabiny
a nikomu je nepovíš.
Tohle je to přátelství,
o kterém všichni sní.
Obě dvě to netušíme,
však naše "já" to ví.
Přečteno 471x
Tipy 3
Poslední tipující: Vanesska, Chechtalka
Komentáře (1)
Komentujících (1)