Každý den je zázrak .-..

Každý den je zázrak .-..

Anotace: ... pokud se ho dožijem ...

*

Ten Franta je fakt na ránu pěstí
nevidí tu nadílku
v pět ráno
v podchodu Mosteckýho nádraží
když otevřou bufet

Tak už se probuď andílku
povídám jen tak jedný cikorce
co tu kdysi zapoměl Čingischán
a vůbec nemám pomyšlení
na sex

a to slunko nad perónem
je vlastně
opožděná vánoční nadílka
... pomerančů,
vlastně jen jednoho velkýho
a pro všechny
pro nás všechny
co nikam nejedem
kterym stačí
jen to ráno
a trochu tepla
a že možná
zas bude
pěknej den …

*
---------------------------------------------------

*
Comment Baronce na Písmáku, .. " Nádraží stvořené pro zázrak "

*
Autor HarryHH, 22.09.2008
Přečteno 278x
Tipy 14
Poslední tipující: G.P., Belmon, Severka, Holis, WAYWARD, prostějanek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

...nojo no,co říct?Povedená(vyjádří málo).Dobrá,nevystihuje podstatu.Tak jaká je?Fajn.ST

22.09.2008 21:44:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel