Tak to si takhle sedím v práci a prodávám...
Sedím si v práci prodávám lupeny,
doufám ,že to co dělám někdo ocení,
nešidím lidi dělám v dobré firmě,
firma šidí všechny ale i mě.
Přesto tu makám něco si vydělám,
hladový nejsem, na všecho mám,
jsem student pouhý,
mám malé touhy.
Přečteno 296x
Tipy 6
Poslední tipující: BArBArKO, Romana Šamanka Ladyloba, labuť, Glooaming, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)