Jistoty
Anotace: ...pro začátek něco lehkého...
Na světě není žádné jistoty
Jen to, že jednou bez rozdílu zemřem
Na světě není žádné jistoty,
jen strach, samota a žízeň
Žízeň po lásce a milování,
po touze a přijímání
Přijímání nejen sebe sama,
to je těžká věc,
je to jako velkej kámen,
je to jako přijmout lež
Jistoty jsou prostě v čudu,
pak si člověk uvědomí,
že nemá nic jiného,
než je vlastní svědomí
Přečteno 344x
Tipy 15
Poslední tipující: Agniezka, UCET KE ZRUSENI, Bíša, labuť, vodnař, enigman, Myrja, Erion Fate, WAYWARD
Komentáře (6)
Komentujících (6)