OTČENÁŠ....
Anotace: ...když je ti jinak, než obvykle...
....jenž jsi.......
Kde vlastně???
Na nebesích...?
Na obláčku....?
Na poli...?
Tam v každém klásku...?
U stolu...?
Či .....?
Je to jedno....,kde TĚ máme.
Hlavně, že TĚ uhlídáme !!!
Otče náš...
Jenž jsi...
................V NÁS................:o)
Přečteno 337x
Tipy 9
Poslední tipující: Tacca, Jin, hanele m., Jiparo, danav, WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)