Okamžiky pravdy
Mlčím,
rty v otazníku
na rameni kapky
sklouzly po deštníku
padám
pod údery lží
neměnila bych
tento život žít
na koleni
prosím mlčky slovy
slitování
pod rty portál nový
na tváři vítr
začínám znovu
nikdo netuší
smysl těchto lovů
lovím jen zlomky
pravdy zpod prstů
zkřehlá jistotou
lživých odrostů
běž, už běž
zlomila jsem touhu
bez svázaných dlaní
prázdné milování
trochu se dusím
marnou odpovědí
odešla jsem příliš
brzo po zpovědi.
Přečteno 283x
Tipy 21
Poslední tipující: NikitaNikaT., Psavec, Actafool, Raduzk, Bůchví..., spare, WhiteSkull, Holis, danav, enigman, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)