zlomenina....
Anotace: taková...jiná...
bolestí v hrudi
probudil se
a tak
zašel k doktorovi
s bolavým srdcem...
prasklinu v duši
objevili
pod rentgenem...
dali černou sádru
bílá mi prej
stejně nesluší...
k tomu pár
podivnejch rad
nemám s ní hejbat
nemilovat
ani snít
jinak prej
nesroste
a budu jinej
pohled na svět mít...
prej
zatím se nesmát
a tvářit se vlažně
za tři tejdny
na kontrolu
a pak možná lázně...
to určitě...
checheche
auu...
jsem asi divnej
mám rád svý jizvy
a jsem rád
jinej...
Přečteno 329x
Tipy 20
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., poustevník Jirka, Triffid Kolbe, Psavec, Myrja, spare, WAYWARD, Jiparo, labuť, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)