Dvakrát do stejné řeky nevstupuj, to slyšíš odevšaď. Sám máš pocit, že už to nikdy neuděláš, jednou a dost. Jenže ono Tě to láká... Co když podruhé to udělám lépe? Neuděláš... A konec bude stejný... A člověk se nepoučí. Sice si uvědomí, že to rčení je pravda, ale stejně do nějaké té stoky vstoupí zas a zas ;o) Nepoučitelní lidé to ale jsme ;)
23.05.2009 15:34:00 | Estefania
:D
já často... a co teprv, když někdo bydlí třeba v Plzni, v ulici Na Mlýnské stoce :)
24.10.2008 17:35:00 | drsnosrstej kokršpaněl
ale vstoupíš, všichni si to říkaj a všichni stejně vstoupí...:-)
25.09.2008 14:02:00 | ta co bývala Andělem
Sice si nemyslím, že se dají stoky, ať už jakékoli srovnávat z něčím tak jiskrně čistým, jako jsou tyhle vody, ale je fakt, že kořeny jsou kořeny... Je výstižná a je jasné, že víš, cos touhle básničkou myslel. A to je hlavní. :-)
24.09.2008 02:28:00 | Anita Buchtová
Ale jo, stále budem vstupovat do těch stok.. lidi jsou nepoučitelný.. a btw... není stoka jako stoka :-)
23.09.2008 04:43:00 | Caracol