Skočme si
Zpívám si snad
neustále
dokolečka dokola
přede mnou
či za mnou vane
vítr
střižen dohola
a přicmrndával vějíř taktu
taktovkou kouzlil
na truc prakru
džínově šatů frakatou
tak lehkovážně
beze strachu
z padnoucí rány
plné prachu
husinou ježí střapatou
od šíje k srdci
libochvění
točím se kol
bez uzardění
s listy žlutých nadčasů
bez nadsázky
beze snění
krupón sítě rozevřený
ten každičký tón polapí
a nepustí
chuť
urvat si...
Tak proč bych měl slézat
z toho kola?
Skočím
skáču
skočme si...
Přečteno 331x
Tipy 20
Poslední tipující: jedam, Holis, Bíša, Belmon, Lota, WAYWARD, spare, enigman, Jiparo, Severka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)