Anotace: (ne)báseň - (ne)úvaha - (ne)próza --------> http://www.ini.cz/ranka/zen/zen055.htm
No tak to je nářez. Posunulo mě to tak o dva tři roky zpět. Tehdy jsem se rovněž hodně zabýval východním učením a hodně jsem tíhl k Oshově nauce... Jenže jsem z toho začal mít v hlavě pěkný chaos, tak jsem od toho utekl. Pěkně je to vidět na mé úvaze o totální důvěře... ten chaos. Možná, jestli se mi v této nebo nějaké budoucí inkarnaci povede najít duchovního učitele, který by mi pomohl se v tom všem vyznat, tak se k tomu vrátím...
23.09.2008 21:32:00 | Zahir
... Ty jeden paradoxe ... :-D
... a co bychom byli bez snů? ... jen se musí občas porovnat s realitou ...
já vím ... roboti ... všechno má svůj RUB ... já vím ... :-)
23.09.2008 13:38:00 | JardaCH
...no právě...paradoxy jsou naše výchova...jenže, už je mi víc než sto let...a stejně mám pocit, že to nepomohlo...:-)))
23.09.2008 11:52:00 | Lota