blbost
Anotace: Hotovo, ale stejně radši nečíst! :-P
Píši, píši blbosti
páč jsem dobrák od kosti.
Baví mě to strašně moc,
a ještě dřív než příjde noc
zrodí se tu další zjev,
který to tu kazí.
pak se taky někdy stává,
že mi někdo vrazí..
Ale mě to neodradí
píši, píši, píši dál.
A koor ty vaše slova hadí,
kdo by se jich taky bál!
Přečteno 264x
Tipy 10
Poslední tipující: Bíša, Holis, 6thSun, Azazen, Triffid Kolbe, jedam, enigman
Komentáře (5)
Komentujících (5)