Vanity people
Šedá ... Ne obloha zamyšlená do uspávání
poslušných oveček stáda
Musíš tam jít V nebi zas pořádají
orgie pokrytectví
už mě nehledej Co není nikdy nenajdeš
Ve špinavým prádle sepranou tisícovku
lží
Od loňskejch Vánoc pár teček v dopise
péesko miluji tě
už ani nevnímám
Lennonovy děti Nou fár nou fjůčr
.
..
blíží se to blíží
a co dostanete letos
na to se ani neptejte
Přečteno 311x
Tipy 15
Poslední tipující: Renatka, just me, teranosaur, Skywalker, jedam, enigman, Belmon, Psavec, Holis, WAYWARD, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)