Ruleta
Anotace: ...točí se ruleta..
Jsem tady na světě, ve svojí ruletě
V ruletě života červeno - černé
Jsem tady na světě učím se v ruletě
v ruletě červeno - černé
Při vstupu do světa, točí se ruleta,
ruleta zdraví, lásky, štěstí
ruleta nemoci, smutku a jiných strastí
jsem tady na světě a život sřídá se v ruletě
V ruletě milých i nemilých událostí
A tak to v životě rulety chodí až do rozpadu kostí.....
Ale naše duše ta nemá žádné kosti,
ta se zas vzápětí pokouší o nové ruletí bláznivosti.....
A jde to dokola, zas točí se ruleta, ruleta věčného života...
Přečteno 304x
Tipy 6
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, dead-head, labuť, vodnař, WAYWARD
Komentáře (4)
Komentujících (4)