muž který procházel sklem...
odkapává ticho...
kap...
....kap...
........kap...
závan...
sklo se rozvlnilo...
dotek dlaně
na hladině tváře
chvění v osrdí
epicentrum
podmořského zemětřesení...
rostoucí
tlaková vlna
rychlost světla
překonal
proletěl sklem
ani se nepořezal....
spad
dopad
pobyl pár chvil
a
pak se rozptýlil
v mlze...
nikdo neví jak se vytratil
jenom úsměv po něm zbyl
kdo ví jestli tu vůbec byl....
míček
v osudí
roztočil se
kdo ví jaký má cíl...
Přečteno 294x
Tipy 21
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., Churry, spare, Myrja, saddova, Belmon, SZN, Triffid Kolbe, labuť, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)